Green Revolution Bikes
Green Revolution Bikes
Green Revolution Bikes
Green Revolution Bikes
  • Green Revolution Bikes
  • Green Revolution Bikes
  • Green Revolution Bikes
  • Green Revolution Bikes

Green Revolution Bikes

Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

Αν θέλεις να κάνεις τις καθημερινές σου μετακινήσεις με το ελάχιστο δυνατό κόστος, αλλά παράλληλα να διατηρείς και την φυσική σου κατάσταση σεβόμενος το περιβάλλον, τα ηλεκτρικά ποδήλατα δίνουν τη λύση με πολλές διαφορετικές προτάσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Next

Το Next πιάνει τον ελάχιστο δυνατό χώρο όταν δεν χρησιμοποιείται, καθώς ο αλουμινένιος του σκελετός διπλώνει στη μέση, αυξάνοντας τα επίπεδα πρακτικότητας και διευκολύνοντας τη μεταφορά του ακόμα και στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις με μπαταρίες 11,6 ή 14 Ah και μοτέρ 250w στο πίσω μέρος, έχει τροχούς 20 ιντσών με φαρδιά ελαστικά και αμορτισέρ μπροστά  για να περνά με ευκολία πάνω από τις κακοτεχνίες, ενώ την πέδηση αναλαμβάνουν δύο μηχανικά δισκόφρενα.  Από την LCD οθόνη επιλέγεις μια από τις 5 λειτουργίες απόδοσης και ελέγχεις το επίπεδο της μπαταρίας, ενώ το σασμάν 7 ταχυτήτων της Shimano σε βοηθά σε κάθε έδαφος.

Icon Man

Κομψό χάρη στον οκταγωνικό σκελετό αλουμινίου με την ενσωματωμένη μπαταρία, το Icon Man ξεχωρίζει στην πόλη παρέχοντας τη δυνατότητα να κινηθείς με στυλ σε οποιαδήποτε απόσταση. Ο κινητήρας των 250w είναι τοποθετημένος στο κέντρο και χαρακτηρίζεται από την αθόρυβη λειτουργία του,  από τη δύναμη που παρέχει όταν χρειαστεί ενώ οι μεγάλοι τροχοί 28 ιντσών το κάνουν να κυλά εύκολα στο δρόμο συμβάλλοντας στη μεγάλη αυτονομία  μαζί με τη μπαταρία 8.7 ή 10.5 Αh. Επιπλέον διαθέτει πιρούνι με ανάρτηση, υδραυλικά δισκόφρενα , σασμάν 8 ταχυτήτων Shimano Alfine και LCD οθόνη 3,5 ιντσών η οποία διαθέτει θύρα USB για φόρτιση smartphone.

Prestige

Το Prestige παρέχει όλα τα πλεονεκτήματα ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου με πιο παραδοσιακή εμφάνιση, τόσο στην αντρική όσο και στη unisex έκδοση. Το μοτέρ βρίσκεται στο πίσω μέρος, ενώ η τοποθέτηση της μπαταρίας κάτω από την σχάρα επιτρέπει 4 διαφορετικές επιλογές ανάμεσα σε 8.7, 11.6, 12.8 ή 14 Ah καλύπτοντας κάθε απαίτηση τόσο για το αστικό περιβάλλον όσο και για μεγαλύτερες εξορμήσεις, αφού η ηλεκτρική υποβοήθηση συνδυάζεται με σασμάν Shimano 7 ταχυτήτων, τροχούς 28 ιντσών, ανάρτηση μπροστά και υδραυλικά δισκόφρενα. Φυσικά δεν λείπει η LCD οθόνη 3,5 ιντσών για να επιλέγεις εύκολα πρόγραμμα απόδοσης αλλά και για να φορτίζεις το κινητό σου μέσω της  θύρας  USB.